top of page

It says it all. 

Letters (al dan niet strak of met de juiste krullen ..) en styling (minimalistisch of met een bom aan kleuren ..). 

Het liefst van al gecombineerd tot een totaal concept.

L&S_Services_GO.JPG

© Tasja Van Rymenant

grafisch ontwerp 

Jullie willen graag erg persoonlijke papierwaren? Volledig op maat van wie jullie zijn? Samen met jullie, ga ik aan de slag. Elk ontwerp is uniek en op maat gemaakt.

Alles start uit eigen hand, met potlood en papier en werk jullie stationery met de hand uit. Ik ontwerp, teken en herwerk tot jullie blij worden. Ik geef jullie bovendien graag advies en begeleiding in de keuze van het juiste papier, drukwerk en afwerking. Want de keuze is oneindig en moeilijk wanneer je moet kiezen tussen al het moois.

We gaan samen voor een visueel sterk verhaal met een eigen huisstijl doorheen jullie hele feest; van uitnodigingen tot bedankingen en alles daartussen met prachtige (handgeschreven) letters.  

© TASJA VAN RYMENANT

© Inbeeldmetfloor

RenzoenAnneleen-154.jpg

styling 

Jullie dromen van een feest met wow-effect? Groot gelijk!

Wij zorgen voor de allermooiste aankleding tot in de kleinste details en bezorgen jullie een feest dat jullie persoonlijkheid uitstraalt. We nemen alles in handen zodat jullie ten volle kunnen genieten van elkaar en al wie jullie lief is. Out of the box creaties of speciale wensen? Dat maakt ons extra blij!

© INBEELDMETFLOOR

L&S_Services_SbM116.jpg

© Raisa Zwart

verhuur decoratiepakketten 

Jullie willen jullie styling afwerken met wegwijzers en decoratieborden met de allerleukste quotes? Wij hebben verschillende pakketten te huur in telkens een andere stijl; er is zeker eentje bij die matcht bij jullie stijl! De pakketten kunnen los gehuurd worden of mee in jullie totaal styling geïntegreerd worden. 

Neem een kijkje hier voor een impressie van de verschillende pakketten. 

© RAISA ZWART

Isa wit69.JPG

kalligrafie

Jullie vinden de details erg belangrijk en willen deze graag tot in de puntjes uitgewerkt? Jullie handschrift is echter niet het allermooist?

Naast grafisch ontwerp en styling kunnen jullie ook bij ons terecht voor gekalligrafeerde naamkaartjes, enveloppen, huwelijksgeloften, ... We schrijven bovendien niet enkel op papier maar ook op andere materialen en gebruiken steeds kwalitatieve inkten. 

© TASJA VAN RYMENANT

Letters and Styling zorgt voor de allermooiste op maat gemaakte papierwaren en decoratie, voor de styling van jullie allermooiste feest en voor de verhuur van signalisatiepakketten met de allerleukste quotes.

Prijzen worden net zoals de ontwerpen en projecten op maat gemaakt en kunnen variëren.

Een duidelijke offerte met kostprijs per item, brengt achteraf geen verrassingen meer.

bottom of page